Tilburg

Bouwkundig tekenaar/ constructeur

Reageer nu!

Functieomschrijving Bouwkundig tekenaar/ constructeur

Als Bouwkundige Tekenaar/ Constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen en berekeningen voor alle voorkomende constructies. Dit kan uiteenlopen van een kleine verbouwing aan een huis tot aan een groot en complex utiliteitsproject. Tijdens de bouw controleer en begeleid jij alle werkzaamheden. Tevens ben je verantwoordelijk voor het contact met opdrachtgevers, architecten en aannemers. Je werkt samen in bouwteam en daarin ben jij continu in overleg met collega Constructeurs/ Tekenaars.

Functie eisen Bouwkundig tekenaar/ constructeur

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Kenmerken als inzet, motivatie en collegiaal, zijn jou op het lijf geschreven.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is één van de grootste adviesbureaus in de regio Tilburg dat gespecialiseerd is in bouwkundige constructies in de woningbouw, industriebouw en utiliteitsbouw. Naast de traditionele bouwmethodes, specialiseert onze opdrachtgever zich ook steeds meer in houtconstructies. Werken bij onze opdrachtgever betekent ruimte voor eigen ideeën, korte lijnen en een prettige bedrijfscultuur. Samen met een tiental collega’s werk je aan uitdagende projecten in een goede sfeer. Onze collega’s werken hard, maar maken altijd tijd voor koffie met een Brabants worstenbroodje.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen.

Locatie

Tilburg

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.