Nieuw item

(oud) Medewerkers in beeld

Saskia van Oordt


Profiel:

Na het afronden van mijn MBO niveau 4 opleiding voor Management Assistent en Directie Secretaresse ben ik werkzaam geweest bij de overheid en in de commerciele sector. Toch miste ik wat uitdaging en ben ik uiteindelijk naar Japan vertrokken om daar vervolgens 3 jaar te studeren en werken.

Na mijn terugkomst uit Japan was ik opzoek naar iets nieuws, iets uitdagends en iets waarin ik mijzelf kan blijven ontwikkelen en uitdagen. Via Edison Projectmanagement bv heb ik mijn huidige baan gevonden. Ik ben nu technisch projectmedewerker bij Cyber Adviseurs en houdt mij bezig met Schouwprojecten. Ik ben verantwoordelijk voor het voorbereiden van schouwwerkzaamheden, het maken van rapportages van de schouwresultaten en andere administratieve bijkomstigheden. Het is een functie waar veel verantwoordelijkheid en kennis bij nodig is en dat is precies wat ik zocht. Het contact met Edison Projectmangement bv is prettig en persoonlijk. Ik ben daarom erg tevreden over hoe alles gelopen is en ga met plezier naar mijn werk.

Vico de Wert


Profiel:
Vico is sinds juli 2014 werkzaam als engineer (gedetacheerd Edison) bij de afdelilng wielstellen van Nedtrain. Hij houd zich o.a. bezig met de wielenpers, de ICRm en de modernisering. Samen met collega's van productie en engineering heeft hij onderzoek gedaan naar het persen van wielstellen.

Voor dit onderzoek heeft hij ook gekeken naar de manier waarop in Duitsland de mechanische reiniging plaatsvindt. Het gaat hierbij om het reiningen van de wielaszitting en de remschijfzittingen alsmede de volwielboringen. Hij heeft een analyse gemaakt van de methodes waarop gereinigd, gesmeerd en geperst wordt en deze analyses vervolgens eenduidig gemaakt. Hierdoor kan op voorhand gezien worden wat het resultaat is. Dankzij deze analyses worden betere resultaten bereikt. Binnenkort geeft Vico een workshop voor alle betrokken monteurs, zodat zij zelf ook de analyses kunnen lezen en op basis daarnvan het werk kunnen uitvoeren. Vico werkt met veel plezier bij Nedtrain en er zijn volop mogelijkheden aanwezig voor hem.

Kevin Rentzing


Profiel:
Hallo, mijn naam is Kevin Rentzing. Ik heb de afgelopen 4 jaar een Mbo opleiding gevolgd. Deze opleiding heet 'mechatronica'. De opleiding is zowel mechanisch, als elektrotechnisch. De combinatie van beiden sprak mij erg aan. Kort geleden ben ik afgestudeerd en heb nu een mbo niveau 4 diploma op zak.

Ik heb getwijfeld om een HBO studie te gaan volgen. Echter blijkt aan alle kanten dat ik de pratijk veel leuker vind dus besloot ik opzoek te gaan naar een passende baan.

Ik heb me ingeschreven bij een aantal bemiddelings bureaus alleen de vacatures die mij werden aangeboden waren niet helemaal wat ik zocht. Ik kreeg vacatures aangeboden van: technische tekenaar, TIG-lasser, CNC machine operator. Ik wilde met mijn eerste full-time baan graag een goede start maken dus zocht ik even verder. Wat ik wilde is een functie bij een machinebouwer als allround (service) monteur.

Een aatal weken later kwam ik met ''Wilfred Pinkster'' van Edison bv in contact. Wilfred Pinkster is gericht gaan zoeken en via hem ben ik op gesprek geweest bij een aantal machinebouwers. Uiteindelijk ben ik komen te werken bij ''Den Boer baking systems bv'' Dit bedrijf maakt oven systemen voor in de bakkerij industrie. Zij hadden een vacature van machinebouwer/ monteur, met mogelijkheid om naar de buitendienst door te groeien. Na een goed gesprek wist is het gelijk. Dit leek mij een heel mooi bedrijf om voor te werken! Na een succesvolle proefdag mocht ik een week later direct beginnen. Op dit moment werk ik bijna 2 maanden bij Den Boer Baking Systems bv. Ik heb het er zeer naar mijn zin en heb al verschillende klussen uitgevoerd in binnen en buitenland.

Dit is mijn verhaal over hoe ik aan mijn eerste full-time baan ben gekomen. Ik ben erg blij dat edison bv mij hierbij heeft kunnen helpen. Daarnaast verloopt de samenwerking met ''Wilfred Pinkster'' van Edison ook erg plezierig.

Jeroen Gootjes


Profiel:
Hallo, ik ben Jeroen Gootjes. Ik heb HTS Werktuigbouwkunde gestudeerd in Utrecht na eerst HAVO en MTS werktuigbouwkunde te hebben afgerond.

Mijn afstudeerperiode heb ik bij een ingenieursbureau gedaan, waar ik vervolgens in dienst ben getreden. Ik heb daar 11 jaar gewerkt.

Op een gegeven moment had ik het gevoel dat het toch niet is wat ik graag zou willen. Ik stelde me de vraag of ik wel op mijn plek zat. Je kunt zeggen dat dat na 11 jaar een beetje aan de late kant is, maar sommige dingen gaan gewoon zo. De jaren vliegen voorbij, zonder dat je erg echt stil bij staat of het wel is wat je echt wilt.

Ik kwam er dus achter dat tekenaar/constructeur het toch niet was. Maar ja, wat dan wel? Dat is de moeilijkste vraag. Ik had het geluk dat ik vrij veel ben gedetacheerd, waardoor ik veel bedrijven van binnen heb gezien. Bij een van die bedrijven was er een functie als sales engineer, waarbij je als engineer ondersteuning biedt aan de verkopers.

Dat leek me wel wat: toch contact met de techniek, maar wat algemener. Ik kwam in contact met Wilfred Pinkster van Edison die eens voor mij rond ging kijken. Het was vrij lastig, omdat ik al 11 jaar in de engineering heb gezeten en de huidige markt werkt niet echt mee.

Maar Wilfred kwam toch met iets leuks: de functie sales enigneer op de spare parts afdeling bij Mondomix in Almere. Na een leuk gesprek leek het me wel wat en gelukkig was dat gevoel wederzijds. Mondomix is een bedrijf die machines maakt voor onder andere de voedselindustrie. Wavels, chocoladerepen, spekjes. De kans is groot dat die door een Mondomixmachine zijn gemaakt.

Nu ben ik 2,5 maand werkzaam en het bevalt prima. Klanten mailen hun opdrachten voor de reserve-onderdelen en ik moet er voor zorgen dat het naar hen wordt verzonden. Ik ben dus vanaf het begin van de opdracht totdat het wordt verzonden onderdeel van het proces en dat is erg leuk. Ondertussen leer ik veel van de machines, want het is allemaal erg specifiek en een goede kennis van de machines is erg belangrijk.

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om eens iets heel anders te gaan doen!

Wijnand RusProfiel:

Hallo, Ik ben Wijnand Rus , Ik werk nu 2 maanden voor Wolter en Dros Amersfoort via Edison bv.
Gek, als je bedenkt dat ik 3,5 maand geleden nog aan de andere kant van de wereld zat en de reis van mijn leven mocht maken.

Edison bv

Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd vond ik een advertentie voor trainee bij Edison bv. Via de vacature kwam ik in contact met Wilfred pinkster, accountmanager bij Edison b.v. in Utrecht.
Na de eerste gesprekken met Wilfred, besloot ik eerst te gaan reizen.
Na mijn schitterende reis en ik net een week terug was in Nederland nam Wilfred contact met me op om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Ondanks de financiële crisis kon Wilfred me vacatures aanbieden die goed bij me pasten en zo zat ik binnen 2 weken via Edison bij mijn eerste gesprek bij Wolter en Dros CTB. Het bedrijf waar ik nu al ruim 2 maanden werkzaam ben.

Wolter en Dros

Wolter & Dros is één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Het dienstenpakket van Wolter & Dros omvat het gehele gebied van engineering, voorbereiding, uitvoering, inbedrijfstelling, onderhoud, beheer en exploitatie van technische installaties. Totaal werken er 1800 werknemers verspreid over 21 vestigingen.

Centraal Technisch Bureau (CTB)

Wolter en Dros CTB, Amersfoort waarvoor ik nu werk is gespecialiseerd in het realiseren van ingewikkelde, bijzondere en grotere installaties, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast heeft de afdeling specialistische kennis op het gebied van meet- en regeltechniek, energiemanagement, koeltechniek en brandbeveiliging.

Werkvoorbereider

Ik werk nu als werkvoorbereider bij de meet- en regeltechniek afdeling van Wolter en Dros CTB. Totaal werken er 30 werknemers op de meet- en regeltechniekafdeling. De werksfeer onder mijn collega’s is erg goed en ik ga iedere dag met erg veel plezier naar mijn werk. Naast de leuke sfeer heb ik ook veel technische diepgang op mijn werk, waardoor ik iedere dag veel bij leer.

Toekomst bij Wolter en Dros CTB

Omdat ik net van school kom moet ik nog erg veel leren. Ik ben nu dus nog afhankelijk van mijn collega’s. Mijn collega’s nemen de tijd voor me om dingen te leren en ze sturen me aan waar nodig is. In de toekomst is het de bedoeling dat ik zelfstandig een project oppak en hem technisch helemaal voorbereid. De carrière mogelijkheden binnen Wolter en Dros zijn erg goed en daarom ben ik erg blij met de keuze voor dit bedrijf.

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.