Nieuw item

(Af) studeren via Edison

Edison komt graag in contact komen met jonge mensen die aan het begin staan van hun carrière. Studenten die op zoek zijn naar een afstudeerplek kunnen terecht bij Edison Projectmanagement B.V. Wij zoeken voor deze studenten een afstudeerplek en bij gebleken geschiktheid heeft de student al voor hij of zij afgestudeerd is een arbeidsovereenkomst in zijn zak.

Door het grote aanbod van vacatures op technisch gebied en veelal dubbele vermelding bij verschillende partijen raak je als werkzoekende vaak het overzicht kwijt. Edison Projectmanagement biedt je als kandidaat op voorhand vaak al een contract aan. Dit houdt het zoeken overzichtelijk voor je en biedt meer zekerheid.
 
In het traject dat wij met je aangaan ga je op gesprek bij circa 3 van onze opdrachtgevers. Uiteindelijk kan je dan zelf de keuze maken welke opdrachtgever het beste bij je past. Het voordeel hiervan is dat je verzekerd bent van een goede arbeidsovereenkomst en een geschikte baan. Uiteindelijk vinden wij het van groot belang dat jij je maximaal kunt ontwikkelen binnen jouw specifieke carrière pad!


Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad. Wij investeren graag in persoonlijkheids trainingen en vakinhoudelijke opleidingen om jouw carrière een boost te geven.

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.