(Af) studeren via Edison

Ben je op zoek naar een afstudeerplek? Wij zoeken graag samen met jou naar de perfecte match tussen jou en een van onze opdrachtgevers. Uiteindelijk kun je zelf de keuze maken welke opdrachtgever het best bij jou en jouw carrièrewensen past. In het traject dat wij met je doorlopen ga je op gesprek bij ongeveer 3 opdrachtgevers van Edison. Op basis hiervan kun je zelf de keuze maken welke opdrachtgever het best bij je past. Graag ondersteunen we je in dit traject en sparren we met je waar nodig!

Edison werkt vanuit een eerlijke en langdurige samenwerking. Daarom vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk: bij ons sta je niet stil. Wij vinden het van groot belang dat jij je maximaal kunt ontwikkelen. 

Ook bieden wij studenten vaak al voordat hij of zij is afgestudeerd een arbeidsovereenkomst aan. Zo heb je bij ons meer zekerheid aan de start van je carrière.

 

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Filter vacatures
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.