Zoekcriteria

Vacatures Infra

Edison is een projectmanagementorganisatie met een team met talent in de infra. Edison biedt mogelijkheden voor cursussen en trainingen die aansluiten op jouw carrièrewensen of persoonlijke ontwikkelingswensen. Met deze ontwikkeling van haar medewerkers, wil Edison langdurig succes creëren voor zowel opdrachtgevers als medewerkers. Edison heeft aandacht voor duurzaam werken en biedt specialisme in verduurzaming en duurzame projectrealisatie.
Rijssen

Werkvoorbereider

Klaar voor jouw nieuwe uitdaging als Werkvoorbereider? Solliciteer hier!
Gepubliceerd: 04-01-2022
Referentie nr:#EDWE00749
Zuid-Holland

Projectleider Elektrotechniek

Gezien jij jouw focus hebt liggen op kort lopende projecten binnen de elektrotechniek varieert jouw werk als Projectleider Elektrotechniek van het aanpassen van de energievoorziening in een...
Gepubliceerd: 10-02-2020
Referentie nr:#EDA00640
Edam

Allround Monteur

Geboren met twee rechterhanden en opzoek naar een nieuwe uitdaging als Allround Monteur? Wacht dan niet langer en solliciteer snel.
Gepubliceerd: 07-01-2020
Referentie nr:#EDA00619
Rotterdam

BIM Modelleur E

Als BIM Modelleur zorg jij het verzorgen van de meest up-to-date informatie op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat alle benodigde data uit het model wordt gehaald, zoals bijvoorbeeld de...
Gepubliceerd: 18-12-2019
Referentie nr:#EDA00593
Amsterdam

Allround Storingsmonteur

Sta jij bekend als die storingsmonteur die snel een storing weet op te lossen en adequaat handelt? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 09-12-2019
Referentie nr:#EDA00603
Utrecht

Monteur Laagspanning

Ga een nieuwe uitdaging aan als Monteur Laagspanning!
Gepubliceerd: 19-12-2014
Referentie nr:#EDLA00256

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Filter vacatures
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.