Nieuw item

Over ons

Wie zijn we?

Thomas Edison was een uitvinder met meer dan duizend patenten. Hij was slim, ambitieus en had doorzettingsvermogen. Precies de eigenschappen die ook goed bij ons passen.

Wij zijn een projectmanagementorganisatie die de goede match willen maken tussen opdrachtgevers en medewerkers in de bouw, industrie, infra en installatietechniek. Wij zetten ons in voor een langdurige, succesvolle match met een persoonlijke en open benadering.

Medewerkers van Edison hebben een MBO+, HBO en/of universitaire technische achtergrond. Bij een van onze opdrachtgevers kunnen zij hun talenten en vaardigheden inzetten en zichzelf optimaal ontwikkelen.

Edison: ontwikkelt, ondersteunt en ontzorgt in bouw en industrie.

Missie

Wij willen een significante bijdrage leveren in de (bouw)technische wereld door medewerkers én organisatie op een duurzame manier te blijven ontwikkelen.

Hoe bereikt Edison haar missie?

  • Door opdrachtgevers en medewerkers te ontwikkelen, ondersteunen en ontzorgen.
  • Door duurzaam te werken: Edison draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van de medewerkers en bouwt zo het fundament van veel succesvolle carrières. Edison heeft oog voor de toekomst en biedt specialisme in verduurzaming en duurzame projectrealisatie.
  • Door haar innovatieve aanpak: Edison draagt bij aan innovaties en verbeterslagen door continu te investeren in persoonlijkheidscursussen, opleidingen en relevante teamtrainingen.

Waarom kiezen voor Edison?

Wij kunnen creatieve oplossingen bieden en een positieve bijdrage leveren in tijdelijke en permanente (personeels)vraagstukken. Wij geloven dat opdrachtgevers en medewerkers het best kunnen helpen wanneer we op een eerlijke manier en met een open blik, maar vooral met aandacht voor mens en organisatie, de match kunnen maken. Vanuit verbinding en betrokkenheid leveren we het hoogst haalbare voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Bij ons sta je niet stil: groei en ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop. Zo bieden we langdurig succes: voor medewerkers en opdrachtgevers.

 

Onze kracht:

  • Wij zijn creatief

Wij zullen altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is.

  • Wij zijn eerlijk

Wij werken doelgericht en transparant. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dat begint bij heldere keuzes in onze aanpak bij opdrachtgevers en medewerkers.

  • Wij zijn betrokken

Voor elke uitdaging is een oplossing. Wij verdiepen ons in de behoefte achter de vraag van onze opdrachtgevers en we kijken gericht naar verborgen vaardigheden en competenties van onze medewerkers.

  • Wij hebben aandacht voor mens en organisatie

Wij luisteren, vragen en verdiepen. Wij herhalen dit proces net zolang totdat de behoefte achter de vraag helemaal duidelijk is. Pas dan gaan wij aan de slag om te werken aan de juiste ideeën en gepaste aanpak.

  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid

Lopen situaties anders dan verwacht? Dan nemen wij onze verantwoordelijkheid en kijken we samen naar een gepaste oplossing voor onze relaties en medewerkers.

  • Wij werken vanuit duurzaamheid
Wij hebben oog voor de toekomst en op een duurzame manier dragen wij bij in de ontwikkeling van mensen en bieden wij duurzame oplossingen voor opdrachtgevers. Zo bieden we langdurig succes.

Visie

Edison streeft naar het creëren van langdurig succes voor zowel opdrachtgevers als medewerkers in de (bouw)technische wereld, door de juiste match te maken tussen beide partijen. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij bovenaan.

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.