Nieuw item

Opdrachtgevers

Edison voor opdrachtgevers

Edison Projectmanagement B.V. is specialist in het vinden van technische kandidaten op mbo+, hbo en universitair niveau. We maken gebruik van een groot netwerk aan technisch specialisten, waardoor wij vaak instaat zijn de juiste oplossing te bieden. Door middel van een zorgvuldige en doelgerichte selectie van onze medewerker kunnen wij onze opdrachtgever dan ook van een succesvolle samenwerking verzekeren. Er is namelijk altijd iemand die geschikt is, de kunst is echter deze te vinden. Voor de volgende mogelijkheden kunt u bij ons terecht:

  • Projectmatige invulling van één van onze medewerkers voor de duur van een project
  • Detachering met de mogelijkheid onze medewerker na één jaar over te nemen in vaste dienst

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad. Wij investeren graag in persoonlijkheids trainingen en vakinhoudelijke opleidingen om jouw carrière een boost te geven.

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.