Opdrachtgevers

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij zetten ons in voor het vinden van de perfecte match, daarvoor maken we gebruik van ons grote netwerk met technisch specialisten op MBO+, HBO en universitair niveau.

Onze opdrachtgevers zijn zeker van een succesvolle samenwerking, omdat wij onze medewerkers zorgvuldig en doelgericht selecteren. Als het toch anders loopt dan verwacht, nemen wij de verantwoordelijkheid en zullen we kijken naar een gepaste oplossing voor zowel onze opdrachtgever als onze medewerker.

Wij verdiepen ons in jullie vraag en behoeften om samen de beste oplossing te vinden voor jullie bedrijf. U kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke projectondersteuning als detachering (met de mogelijkheid om onze medewerker na een jaar over te nemen in vaste dienst).

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.