Opdrachtgevers

Edisons matchplan

Wij zetten ons in voor het vinden van de perfecte match. Daarvoor maken we gebruik van ons grote netwerk met technisch specialisten op mbo+, hbo en universitair niveau.

Onze opdrachtgevers zijn zeker van een succesvolle samenwerking, omdat wij onze medewerkers zorgvuldig en doelgericht selecteren. Als het toch anders loopt dan verwacht, nemen wij de verantwoordelijkheid en zullen we kijken naar een gepaste oplossing voor zowel onze opdrachtgever als onze medewerker.

Wij verdiepen ons in jullie vraag en behoeften om samen de beste oplossing te vinden voor jullie bedrijf. Je kan bij ons terecht voor zowel tijdelijke projectondersteuning als detachering (met de mogelijkheid om onze medewerker na een jaar over te nemen in vaste dienst).

Hoe gaan wij te werk?

  1. Kennismaking met een bakkie

Onder het genot van een lekker bakkie maken we graag kennis met jullie bedrijf! We willen weten wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe wij jullie kunnen helpen in de zoektocht naar een nieuwe collega. Door een kennismaking kunnen we een grondige analyse maken over jullie personeelsbehoeften en brengen wij in kaart welke vaardigheden jullie nieuwe collega met zich meebrengt. Het uiteindelijke doel is om een plan van aanpak te creëren en te streven naar een succesvolle samenwerking.

  1. Wervingsproces

Na een kennismaking is het tijd om op zoek te gaan naar de perfecte match. Met de informatie die we hebben verzameld tijdens het gesprek, zetten wij ons in om jullie wensen te realiseren. We hebben een groot netwerk opgebouwd in heel Nederland. Daaruit zoeken we naar de juiste medewerker voor jullie bedrijf.
Als wij de juiste persoon nog niet hebben gevonden, dan schakelen we onze online tools in om alsnog die éne kandidaat te vinden. Dit doen we door het schrijven van wervende vacatureteksten, benaderen van kandidaten via diverse job boards en het uitvoeren van online advertenties.

  1. Persoonlijke selectie

We vinden het belangrijk om een kandidaat écht te leren kennen, zodat we uiteindelijk ook de juiste match kunnen maken met jullie bedrijf. Daarom houden we intakegesprekken om een kandidaat te leren kennen en stellen vervolgens een persoonlijk profiel op. Met dit profiel kunnen jullie bepalen welke kandidaat wordt uitgenodigd en vervolgens plannen we een sollicitatiegesprek in!

Tip: Voor het enthousiasmeren van de juiste medewerker is het essentieel de doorlooptijd te optimaliseren. Hoe korter de doorlooptijd, hoe groter de kans van slagen. Snel handelen is van groot belang om ervoor te zorgen dat je de perfecte match niet misloopt!

  1. Sollicitatieproces

We plannen in overleg één of meerdere sollicitatiegesprekken in. Samen ontdekken jullie of dit de juiste persoon is voor de organisatie en of zijn of haar vaardigheden passen in het bedrijf. Na het gesprek houden wij ook een evaluatiegesprek. We doen dit om het verhaal te horen van de opdrachtgever en de medewerker, om ervoor te zorgen dat de beste match wordt verzekerd.

  1. Doorgroeien

Na succesvolle bemiddeling bieden we ondersteuning en begeleiding van de medewerker en kijken we naar de verbeterpunten in het proces. We houden contact om daarnaast op de hoogte te blijven van jullie personeelsbehoefte. Zo kunnen we van toegevoegde waarde zijn en samenwerken aan ontwikkeling en groei van jullie organisatie!

Edison BOUW(t) aan jullie organisatie!

Wil je meer weten over wat BOUWen met Edison inhoudt? Klik hier of neem contact op met één van onze experts!

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.