Zoekcriteria

Vacatures Infra


Met ons team binnen infra is Edison een projectmanagement organisatie met talent in de infra. Edison streeft 'lifetime development' na, oftewel 'levenslang leren', zowel in de ontwikkeling met onze klantrelaties als bij onze Edison medewerkers. Edison volgt het 3C principe: We connect. We create. We contribute. Naast diverse cursus- en trainingsmogelijkheden, bieden we binnen Edison ook verschillende opleidingen aan die aan sluiten in jouw persoonlijke carrièrepad.
NIjkerk

Werkvoorbereider/ calculator groen (Trainee)

Vacature werkvoorbereider groenvoorziening/ civiel in regio midden Nederland Taken zijn, planning, calculaties en projectadministratie
Gepubliceerd: 31-08-2018
Referentie nr:#EDWP00532
Epe

Boomtechnisch adviseur

Uitdagende functie van boomtechnisch adviseur aangeboden
Gepubliceerd: 27-02-2017
Referentie nr:#EDWP00520
Utrecht

Monteur Laagspanning

Als monteur laagspanning verricht je diverse service, onderhoud en nieuwbouwprojecten binnen de infratechniek.
Gepubliceerd: 19-12-2014
Referentie nr:#EDLA00256

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad. Wij investeren graag in persoonlijkheids trainingen en vakinhoudelijke opleidingen om jouw carrière een boost te geven.

Neem contact op

Filter vacatures
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.