Lichtenvoorde

Calculator Installatie Utiliteit

Nieuw

Wat ga je doen als Calculator Installatie Utiliteit?

Je loopt het hippe en vrolijke kantoor binnen, maakt een praatje bij het werkcafé en loopt door naar je projectteam. Wat ga je doen als calculator?

  • Inventariseren van de financiële haalbaarheid voor een project.
  • Aanvragen en beoordelen van de offertes van leveranciers.
  • Komen tot een prijsvoorstel voor de opdrachtgever met daarbij de gemaakte technische keuzes.
  • Deel uitmaken van het tenderteam om daarin een actieve bijdrage te leveren.
  • Zorgen voor een goede overdracht richting het projectteam.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Installatietechniek;
  • De sterke wil om stééds beter te worden
  • Jij gaat typisch oplossingsgericht te werk, je geeft je eigen ideeën en inbreng en bent positief ingesteld;
  • Ervaring met UAV-GC is een pré

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang!

We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. Met onze no-nonsense mentaliteit en oog voor detail maken wij het verschil in de installatie- en bouwwereld. Bij Edison Projectmanagement draait het om meer dan alleen werk: het gaat om werkplezier, passie en voldoening. Word deel van ons team en kom bouwen aan jouw toekomst!

Je komt te werken bij ...

een ambitieuze en ontwikkelende organisatie. Deze organisatie heeft een totaal andere kijk op het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van utiliteitsprojecten. De focus van dit bedrijf ligt op utiliteitsprojecten. Nieuwbouw, transformatie, renovatie of restauratie, alles is mogelijk bij hen! De projecten hebben een omvang van minstens 5 miljoen.

In de organisatie draait het om teamwork en samen de meest gave gebouwen neerzetten. Ze werken echt in harmonie, waar bouw en installatie naadloos samensmelten. Geen stijve pakken en afgesloten kantoortjes. Met nog 110 collega's verdeeld door de hele organisatie, voel je je snel op je plek!

Wat wij bieden:

  • Het salaris is, afhankelijk van je ervaringen, tussen €3.500 - €5.200 bruto per maand;
  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. telefoon, laptop en een solide pensioenregeling;
  • Ontwikkeling is ontzettend belangrijk, vanuit Edison investeren we graag in jouw ontwikkeling! Daarvoor hebben we een budget van €2000 beschikbaar;
  • Een dynamische ‘platte’ organisatie, waarin integraliteit en innovatie voorop staat. In het betrokken en gedreven team zouden ze je graag verwelkomen!

Locatie

Lichtenvoorde

Publish date

12.06.2023

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.