Groenlo

Projectleider Installatietechniek E&W

Reageer nu!

Aan de slag als Projectleider Installatietechniek!

Als Projectleider Installatietechniek E&W heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de realisatie van integrale projecten, anderzijds draag je bij aan de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Samen met je collega's werk je aan grote integrale utiliteitsprojecten (UAV-GC contracten), met een projectomvang van tussen de 5 - 25 miljoen euro. Je stimuleert collega’s in het nemen van verantwoordelijkheid, je levert (installatietechnische) kennis. Jij bent de aanjager van het team op het installatietechnische gedeelte en motiveert het team om samen een topprestatie te leveren.

  • Jij zorgt voor een optimale voorbereiding en engineering.
  • Je denkt mee aan de verdere professionalisering van de bedrijfsvoering en processen.
  • Je beslist met tenders mee over de installatietechnische planvorming.
  • Je beheerst de financiën van het project.

Maar bovenal kan jouw team echt op jou rekenen!

Wat wij vragen

  • Wij vragen een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek;
  • Ervaring met het leiden van E/W projecten;
  • Je bent een aanjager, daadkrachtig en een echte teamplayer;
  • Je hebt (enige) kennis van de contractvorm UAV-GC en/of leergierig aangelegd;
  • In staat zijn om op een vernieuwende wijze projecten te leiden met gebruik van alle digitale mogelijkheden.

Wat wij bieden:

  • Het salaris is, afhankelijk van je ervaringen, tussen €4.500 - €6.500 bruto per maand;
  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. telefoon, laptop en een solide pensioenregeling;
  • Ontwikkeling is ontzettend belangrijk, vanuit Edison investeren we graag in jouw ontwikkeling! Daarvoor hebben we een budget van €2000 beschikbaar;
  • Een dynamische ‘platte’ organisatie, waarin integraliteit en innovatie voorop staat. In het betrokken en gedreven team zouden ze je graag verwelkomen!

Over Edison

Edison heeft oog voor jouw belang!

We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. Met onze no-nonsense mentaliteit en oog voor detail maken wij het verschil in de bouwwereld. Bij Edison Projectmanagement draait het om meer dan alleen werk: het gaat om werkplezier, passie en voldoening. Word deel van ons team en kom bouwen aan jouw toekomst!

Jij komt te werken bij ...

een bedrijf dat gedreven is! Het bedrijf is plat en informeel, tegelijkertijd enorm innovatief, ambitieus en projectgestuurd. Daarbij heeft het een verfrissende blik op projecten in de utiliteit, zo werken de bouw- en installatie medewerkers letterlijk bij elkaar in de teams. De focus van dit bedrijf ligt op utiliteitsprojecten. Nieuwbouw, transformatie, renovatie of restauratie, alles is mogelijk bij hen! De projecten hebben een omvang van minstens 5 miljoen.

In de organisatie draait het om teamwork en samen de meest gave projecten te realiseren. Ze werken echt in harmonie, waar bouw en installatie naadloos samensmelten. Geen stijve pakken en afgesloten kantoortjes. Met nog 110 collega's verdeeld door de hele organisatie, voel je je snel op je plek!

Locatie

Groenlo

Publish date

12.06.2023

Contactpersoon

Weitgraven

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.