Rijssen

Bouwkundig tekenaar

Nieuw

Functieomschrijving Bouwkundig tekenaar

Als Bouwkundige Tekenaar/ Constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen en berekeningen voor alle voorkomende constructies. Dit heeft voornamelijk te maken met het tekenen van nieuwbouwprojecten door het hele land heen. Hierin zijn het voornamelijk eigen projectontwikkelingen omtrent huisvestiging. Tegelijkertijd zijn er ook projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers of diverse zorghuizen.

Vanaf het definitieve ontwerp van een nieuw project, kom jij als Tekenaar in beeld. Jij zorgt ervoor dat het tekenwerk, bouwbesluitberekeningen en duurzaamheidsberekeningen volledig zijn uitgewerkt voor de de calculatie- engineerings-, bouwaanvraag en/of uitvoeringsfase van onze projecten. Jij weet de kwaliteit te waarborgen en de eventuele verbeterpunten aan te dragen.

Functie eisen Bouwkundig tekenaar

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO Bouwkunde opleiding;
  • Je hebt kennis en ervaring met het werken in Revit;
  • Energieke insteek en betrokken houding richting collega's.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Bij Edison zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen en kansen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrière pad en ook in jouw persoonlijke ontwikkelingen en opleidingen. Jij staat bij ons centraal!

Open en eerlijke communicatie is wat ons kenmerkt. Met een open eerlijke houding kunnen we de beste samenwerking vormen om voor jou kansen te vinden en benutten. Benieuwd hoe dat voor jou te werk gaat?

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is één van de grootste ontwikkelende bouwers. Zij richten zich voornamelijk in huisvestigingsprojecten. In nauwe samenwerking met partners verzorgt onze opdrachtgeer gebiedsontwikkeling van a tot z, van weiland tot bouwrijpe kavels. Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

Het bedrijf blijft bezig met technieken en processen verbeteren. Het reduceren van handelingen, fouten en afval zijn erg belangrijk in die ontwikkelingen.

De cultuur in de organisatie kan je omschrijven als betrokken, nuchter en no-nonsense. Ondanks dat het een grote organisatie is, weet iedereen elkaar te vinden en goed met elkaar om te gaan. Je komt te werken in een team van ca. 5-8 collega's. Er is een informele sfeer onderling. Wil je dit zelf ervaren, kom gauw kennismaken!

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2700- €3800;
  • Je krijgt een auto en telefoon van de zaak;
  • Je krijgt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door eventueel een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-;
  • De mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen met diverse bedrijven en disciplines binnen de groep: goed voor je ontwikkeling!
  • Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Rijssen

Publish date

19.01.2022

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.