Welkom Amber!

In gesprek met onze nieuwe collega!

Amber is vorige week bij ons team gekomen! Kan je ons iets vertellen over jezelf, Amber?

Jazeker! Mijn naam is Amber, ik ben 27 jaar en woon in Elburg. Ik ben moeder van 2 lieve kinderen (Sara en Mick). Voordat ik bij Edison terecht kwam, heb ik enige ervaring opgedaan in de bouw. Nu veel zin om samen mooie dingen te gaan doen!

Hoe heb je de eerste gesprekken bij Edison Projectmanagement ervaren?

Als een warm bad, iedereen is supervriendelijk en welwillend. Als je hier het kantoor binnen komt, straalt er een bepaalde rust uit die ontzettend fijn werkt. 

Wat wil je bereiken in je eerste periode bij Edison?

Ik wil graag iedereen goed leren kennen, zowel de medewerkers als teamleden. Ook wil ik in de eerste periode graag goed leren begrijpen wat iemand zijn behoefte is en wat de ambitie is. 

Als je de mogelijkheid had om een week lang in de schoenen van een van onze medewerkers te staan, wat zou je willen ontdekken?

Haha, de werktijden! Ik ben zo benieuwd of aan die werktijden te wennen valt. Daar heb ik wel respect voor.

Wat kunnen we van jou verwachten?

Betrokkenheid en enthousiasme. Dat zijn begrippen wat mij wel typeert. Ik leer graag mensen echt kennen en dat gaat gepaard met een glimlach!

Wat doe jij graag buiten je werktijd om?

In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets en ontdek ik graag nieuwe plekken! Ik ben de laatste jaren meer reislustigere geworden en heb echt nog een aantal landen op mijn wishlist staan.

Daarnaast houd ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrienden en familie.

Welke doelen heb jij aankomend jaar??

Op professioneel gebied zou ik graag meer de diepgang willen opzoeken en meer kennis vergaren!

Vooral genieten van alle mooie dingen in het leven. Ik houd van goede wijnen, ik zal dit jaar ook gaan genieten van rondjes op de racefiets en wellicht nog een mooie reis maken in 2024.

Wij zien er naar uit wat 2024 gaat brengen. Welkom in ons team, Amber.

Recente artikelen

23-04-2024
11-03-2024
1-02-2024
30-11-2023
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.