Updates

Welkom Thijs!

In gesprek met onze nieuwste teamlid!

Afgelopen maand is Thijs onze nieuwe collega gestart. Thijs, kan je ons iets vertellen over jezelf?

Mijn naam is Thijs Visser, ben 24 jaar en woon in Amstelhoek. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik padel veel en ben ik geregeld te vinden in de sportschool. Binnen Edison Projectmanagement ben ik sinds kort projectcoördinator.

Hoe ben je bij Edison Projectmanagement terecht gekomen?

Een paar maanden terug nam Melissa contact met me op toen ik op zoek was naar een salesbaan. Ons gesprek schoof al snel op richting het onderwerp van Edison Projectmanagement, waar ze me enthousiast over vertelde. We bespraken de kansen en ik ontdekte hoe goed dit aansloot bij mijn carrièredoelen. Het werd al snel duidelijk dat dit weleens de perfecte stap voor mijn professionele groei zou kunnen zijn.

Hoe zijn de eerste weken bij Edison geweest voor jou?

De eerste weken zijn voor mij heel leerzaam en gezellig. De collega’s zijn leuk om mee te werken en wat ik heel belangrijk vind: er hangt een fijne werksfeer. Aangezien dit mijn eerste fulltime baan is, ben ik extra blij dat ze me als een pro door het hele traject meenemen.  

Wat wil je bereiken in je eerste periode bij Edison?

Mijn doel is om goed op mijn plek te zijn binnen Edison en de eerste contacten te leggen. Ik zou graag mijn klantenbestand willen opbouwen en kennismaken met mensen die op zoek zijn naar een frisse uitdaging.

Als je de mogelijkheid had om een week lang in de schoenen van een van onze klanten te staan, wat zou je willen ontdekken?

Oeh, goeie! Ik denk dat ik het eens zou willen ervaren hoe zij onze dienstverlening ervaren. Benieuwd naar welke specifieke uitdagingen zij tegenkomen op een dag, waarin ik dan ook echt meerwaarde kan bieden.

Wat doe jij graag buiten je werktijd om?

Ik geniet ervan om tijd door te brengen met vrienden, vooral tijdens ontspannen borrelavondjes. Dat zijn gezellige momenten waar we dan samen lachen en bijpraten. Daarnaast ben ik ook graag op de padelbaan. Het spelletje biedt niet alleen een goede fysieke uitdaging, maar ook competitieve… Het gevoel van teamwork en de energie op de padelbaan maken mijn weekenden compleet!