Algemeen

In gesprek met Doreen

Leuk nieuws!

Onze collega Doreen heeft een interne transfer gemaakt. Na 2 jaar actief te zijn geweest in de projectcoördinatie, gaat ze een nieuwe uitdaging aan binnen Edison. We gaan met haar in gesprek.

Hi Doreen,

Hoi! Leuk om te vertellen over het nieuwtje. Voor de mensen die mij niet kennen, ik ben Doreen Hoste. Ik werk nu 2 jaar binnen Edison Projectmanagement, waar ik eerder actief was als projectcoördinator. Elke dag rijd ik nog steeds met plezier naar ons kantoor in ‘t Harde, maar nu voor mijn nieuwe rol als Officemanager!

Gefeliciteerd, een nieuwe functie. Waarom officemanager?

Ik ben echt iemand die graag dingen organiseert en mensen verbindt, en ik waardeer de vrijheid die ik in mijn werk heb altijd enorm. Hoewel ik altijd actief was in projectcoördinatie, begon ik te merken dat ik meer betrokken wilde zijn bij de bedrijfsprocessen en een ondersteunende rol wilde spelen.

De laatste tijd heeft ons bedrijf behoorlijk wat veranderingen doorgemaakt, en dat heeft geleid tot de behoefte aan een nieuwe functie binnen de organisatie. In mijn gesprekken met Aalt hebben we samen de rol van officemanager verder uitgewerkt. Deze functie past niet alleen goed bij het bedrijf, maar ook bij mij. Ik ben oprecht enthousiast om deze uitdaging aan te gaan en mijn bijdrage te leveren aan de groei en efficiëntie van het bedrijf.

Hoe ziet een dag eruit?

Nou, op dit moment ben ik behoorlijk druk bezig. Ik hou me bezig met de administratie, van urenregistratie tot het regelen van inkoopfacturen. Ook staan er trainingsavonden op de planning waar ik veel voor organiseer (later krijgen jullie meer te zien daarvan), plus het voorbereiden van audits, het optimaliseren van processen, en het zorgen voor leuke verrassingen voor onze medewerkers. Oh, en laten we de praktische zaken zoals het regelen van kantoorbenodigdheden zoals papier en inkt niet vergeten, haha!

We zijn wel benieuwd, wat vind je leuk aan je werk?

Ik houd er van om veel dingen tegelijk te doen. De afwisseling in combinatie met dat alles nieuw is, geeft mij energie! Het vereist goed plannen en overzicht houden, maar daar zijn handige tools voor. Na een maandje durf ik wel te zeggen dat het steeds beter gaat. Ondanks dat het een binnendienst functie is, behoud ik wel contacten met diverse partijen en bedrijven.

Ik ben nog niet compleet uit mijn vorige functie. Er zijn nog steeds lopende zaken en de contacten met opdrachtgevers zijn er ook nog steeds. Dat voelt voor mij ook logisch om dat te onderhouden. Mijn collega's in de projectcoördinatie nemen wel steeds meer zaken van mij over.

Hoe is het eigenlijk om te werken bij Edison Projectmanagement?

Voor mij wat het de wens om binnen Edison te blijven ontwikkelen, simpelweg omdat ik het werken hier leuk vind. Ik maak deel uit van een vlot, actief en gezellig team. Daarnaast vind ik Aalt een prettige werkgever. Kortom, alles bij elkaar genomen, voel ik me echt op mijn plek bij Edison en ben ik vastbesloten om dieper in te gaan op mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn nieuwe rol. Zo samen met elkaar mooie projecten en samenwerkingen aan te gaan!

Goed om te horen Doreen. Blij dat je ons team zo gaat versterken! Wij wensen je heel veel plezier als Officemanager.

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.