Algemeen

Aalt van Veluw en zijn kijk op verduurzaming en renovatie

Wij hebben advies gevraagd aan één van onze medewerkers, Aalt van Veluw. Hij is projectcoördinator bij Edison Projectmanagement. 

“Binnen de bouw verandert er veel. Specifiek zien wij enorme ontwikkelingen in het segment: renovatie, groot onderhoud en energetisch verbeteren in de sociale huursector. Daarnaast worden de projecten groter, waardoor de productie vergroot. Een gevolg van die enorme groei, is de schaarste aan mensen. Dat biedt perspectief voor iedereen die een baan binnen de bouw ambieert,” aldus Aalt van Veluw.

“De bouwsector is en blijft interessant om in te werken!”

Waarom? Het is een toekomstbestendig vakgebied, een dynamisch marktsegment waarin veel innovatie wordt toegepast en je doet een bijdrage aan verduurzaming. Wat wil je nog meer?

“Dit is een vakgebied dat vraagt om mensen die kunnen schakelen en creatief kunnen zijn. Met creativiteit bedoelen we: ervoor zorgen dat de projecten betaalbaar gerealiseerd worden. Dat vergt een stukje innovatief denken en ontwikkeling van kennis binnen deze snelgroeiende markt.”

Deze markt groeit EN jij groeit mee binnen Edison! Wij helpen je up to date te blijven en te ontwikkelen. Wij verzorgen diverse opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontplooien. Komend jaar gaan wij ons nog meer inzetten in cursussen en trainingen over verduurzaming. Plus nog veel meer!

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.