Updates

BOUW met Edison | Waarborgen

W van Waarborgen van Zekerheid

Afgelopen weken hebben we het over Betrokkenheid, Uitdaging en Ontzorgen gehad. De W is de laatste letter en staat voor het Waarborgen van jouw Zekerheid.

Hoe zorgen wij ervoor dat jij altijd voorzien bent van de juiste uitdaging?

Netwerk & relaties
Edison heeft een groot netwerk met zo’n 150 relaties in de bouw, industrie en installatietechniek. Door nauw contact met deze relaties kunnen wij de juiste uitdaging voor jou vinden. Wij zorgen voor meerdere gesprekken bij diverse bedrijven, zodat jij kan vergelijken en ervaren wat bij jou past. Je ervaart de verschillende bedrijfsculturen en kan zo ontdekken waarin jij het beste tot je recht komt.

Zeker fundament
Nieuw vaardigheden opbouwen en jezelf te ontwikkelen kan eenvoudig met detacheren. Door te werken in een nieuwe organisatie kan jij je professionele netwerk uitbreiden. Met oog op jouw ambitie, werken we zo gericht aan een zeker fundament. 

Waarborgen

Vanuit Edison coachen wij jou, zodat je persoonlijke groei actief blijft. Door o.a. project bezoeken en persoonlijke gesprekken weten we wat er speelt en wat belangrijk is voor jou. Niet alleen tijdens het zoekproces, maar ook tijdens het werken bij de organisatie waarborgen we jouw wensen. Blijkt dat dit toch niet de juiste match is? We bieden de mogelijkheid om samen te kijken naar een oplossing.

Wil jij juist graag flexibiliteit in je werk, maar toch vastigheid in de basis? Wij waarborgen ook jouw belangen door de zekerheid bij Edison en (eventueel) afwisseling in projecten en/of organisaties. Zo kan jij waardevolle contacten opdoen binnen zowel verschillende organisaties als Edison. 

BOUW met Edison

Verlang jij ook naar zekerheid, de juiste coaching of afwisseling met een sterk fundament?

Plan dan samen met één van onze projectcoördinatoren een kennismaking in bij ons op kantoor of bij jou in de buurt. Neem contact op met onze consultants op 0308897635 of solliciteer direct op één van onze vacatures

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.