Updates

BOUW met Edison | Betrokkenheid

Bij Edison vinden we het belangrijk om te bouwen aan jouw carrière. Daarom doen wij 4 beloftes aan jou. Wij beloven betrokkenheid in onze relaties, het ontzorgen van jouw obstakels, het bieden van uitdaging in jouw carrière en het waarborgen van jouw belang. Maar hoe doen we dit? Dat leggen wij jou graag uit!

B van Betrokkenheid

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Daarom is een betrokken proces in het vinden van de juiste uitdaging van belang! Onze betrokkenheid is ook te zien in onze korte communicatielijnen, het gebruik van een TMA-analyse  en onze omgang met jou.

Korte lijnen

Doordat Edison een kleinschalig projectmanagement is, hebben wij korte lijnen met bedrijven en medewerkers. Door de korte lijnen is er snellere vorm van besluitvorming. De informatie gaat rechtstreeks van werknemer naar organisatie. Dit zorgt voor heldere en snellere communicatie, waardoor wij voor jou snel kunnen schakelen!

TMA-analyse

Om te weten welke uitdaging het beste bij jou past, maken wij gebruik van een TMA-analyse. TMA-analyse geeft extra inzicht in jouw talenten en drijfveren. We vinden het belangrijk om te weten wat jou motiveert, zodat we de perfecte match kunnen vinden.

Hoe maken wij gebruik van het TMA-analyse? Twee van onze coördinatoren zijn TMA-gecertificeerd en zorgen ervoor dat jouw talenten in kaart worden gebracht. Aan de hand van diverse vragen worden jouw sterke punten en ontwikkelpunten in kaart gebracht. Deze worden na de hand besproken met de TMA-expert die je vervolgens ook begeleidt in het proces bij het vinden van de juiste uitdaging.

Langdurig succes

We willen duurzame relaties opbouwen met onze medewerkers. Daarom bieden wij ondersteuning en begeleiding, indien dit nodig is. Met onze korte lijntjes bieden wij duidelijke communicatie en helderheid. Hierdoor ben je bij ons geen nummertje, maar juist een persoon van waarde. We proberen jou te begeleiden in het proces en een vast aanspreekpunt te geven, zodat je altijd weet met je wie je te maken hebt.

BOUW met Edison

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. We vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw ambities en hierbij een passende uitdaging te vinden. Door onze korte lijntjes en het gebruik van de TMA tool, gaan wij altijd voor een langdurig succes.

Wil je ook samen BOUWen met Edison? Dat kan! Neem contact op met onze consultants op 0308897635 of solliciteer direct op één van onze vacatures

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.