Algemeen

Melissa en haar recruitment skills

Wij hebben advies gevraagd aan één van onze medewerkers. Melissa legt contact via Jobboards/ LinkedIn en zoekt met name naar werkvoorbereiders, calculators, projectleiders en uitvoerders voor de bouwsector, maar ook naar mensen die sociale domein en/of commerciële rollen beoefenen.

Waar let je op als je aan het recruiten bent?
Het eerste waar ik naar kijk is of iemand echt affiniteit heeft met de bouw, zoals bijv. een achtergrond in de bouw of een gerichte opleiding heeft gevolgd. Vervolgens maken wij een beeld van jou aan de hand van de informatie die jij beschikbaar stelt. We kijken naar wat jij zou willen bereiken en wat jouw ambities zijn. Met die informatie plannen we een persoonlijke kennismaking in en gaan we nog dieper in op jouw wensen en behoeftes.

Wat zou jij meegeven aan mensen als ze aan het solliciteren zijn?
Maak jouw CV en profiel zo compleet mogelijk met je werkervaringen. Het is belangrijk deze up-to-date te houden. Vergeet ook niet de projecten te vermelden, zodat we sneller kunnen schakelen richting eventuele opdrachtgevers. Laat in gesprekken naar voren komen wat jou energie geeft en waar jij graag een stapje harder voor loopt.
 

Tips voor nieuwe sollicitanten?
Het is belangrijk om jezelf en eerlijk te zijn. Neem ons mee in je denkproces en gedachtes tijdens je sollicitaties. Zo kunnen wij sneller kansen vinden die passend zijn voor jou. Zo komt jouw droombaan binnen handbereik!

Met ons team kijken we naar jouw wensen en talenten en zoeken wij jouw match! Wil jij ook jouw droombaan ontdekken binnen de bouw? Samen gaan we op zoek naar die functie die bij jou past!

 

 

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.