Updates

Terugblikken en Vooruitkijken!

 

We kijken terug, maar wij kijken ook graag vooruit. Vooruitkijken naar mooie samenwerking tussen organisaties en onze medewerkers, waarin we investeren in een betere toekomst en ontwikkeling voor onze medewerkers. We hebben onze eigen Edison dames aan het woord gelaten om hun terugblik en vooruitblik te verwoorden.

Melissa, hoe kijk je terug op 2022?

“2022 was een bewogen jaar, waarin ik persoonlijke successen heb mogen behalen.
Ik kan mij nog herinneren wanneer ik het eerste contact legde met medewerkers die nu trouw zijn geworden aan Edison. Ik heb ze in mijn hart gesloten, aldus Melissa.”

 

Wat is een hoogtepunt uit 2022?

Wat ik gaaf vond was het bedrijfsuitje Scheveningen (intern), de cursussen en trainingen met onze medewerkers die verdieping en verrijking geven van bouwkundige en persoonlijke kennis en het damesuitje (moorddiner) in Harderwijk.
 

Wat heb je afgelopen jaar gerealiseerd?

2023 wil ik in dezelfde lijn blijven functioneren als ik afgelopen jaar heb laten zien en hoop nog veel bijzondere en mooie mensen te mogen spreken die een significante bijdrage gaan leveren aan de wereld van het bouwmanagement.

 

Marsha, hoe kijk je terug op 2022?

Afgelopen jaar ben ik gestart bij Edison. Ik kom vers uit de schoolbanken en kreeg hier een mooie mogelijkheid om recruitment en marketing op te pakken. Hierdoor krijg ik mooie contact momenten met diverse mensen in het werkveld en mag ik ook nog steeds mijn passie voor marketing uitoefenen. 

Wat is een hoogtepunt uit 2022?

Ik heb veel mooie dingen meegemaakt met Edison en het team. Na de mooie plaatsingen en ontmoetingen met leuke nieuwe mensen, is het toch leuk om de groei van het team mee te maken.

Toch blijft het bouwvrouwenuitje mij het meest bij. Het organiseren van zo'n avond is toch best spannend en het was een zeker fijn gevoel als zo'n avond slaagt. Het blijft mooi om te zien om diverse vrouwen in de bouw, met diverse functies in één avond bij elkaar komt! 

Wat heb je afgelopen jaar gerealiseerd?

Zo veelOp gebied van marketing zijn veel nieuwe dingen ontwikkelt en verder gegroeid. Ik mocht een bedrijfsvideo schrijven, filmen en editen. Hierdoor heb ik iets moois van begin tot eindresultaat kunnen creëren. Binnenkort komen nog veel meer toffe projecten tot stand en worden nieuwe dingen gerealiseerd, dus stay tuned!

En wat is uiteindelijk jouw vooruitblik op/ doel voor 2023?

In 2023 wil ik nieuwe toffe uitingen creëren voor marketing, en kandidaten helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging binnen de bouw. 

Doreen, hoe kijk je terug op 2022?

2022 is het jaar waarin ik heel veel geleerd heb. Niet alleen de inhoud van mijn eigen werk, maar ook inhoudelijk de diversiteit van de projecten.

Wat is een hoogtepunt uit 2022?

Hoogepunt uit 2022, tjonge. Intern was het natuurlijk ons eigen uitje afgelopen zomer, die was fantastisch.  Werk gerelateerd kan je het snel over successen hebben, maar voor mij waren de trainingen van Edison ook echt een hoogtepunt. Ontspannen kletsen, serieuze training en daarna gezellig borrelen!

En wat is uiteindelijk jouw vooruitblik op/ doel voor 2023?

Mijn doel voor 2023 is dat ik mijn regio verder uitdiep. Ik zal vaker dagen werken vanuit de regio Apeldoorn – Almelo – Zwolle om toegankelijkheid te vergroten. Ik ga de drempel lager maken voor onze medewerkers om langs te komen, hoop ik verder betrokken te raken in de wereld van mijn opdrachtgevers en zal ik ook vaker projecten gaan bezoeken! Nu al zin in.

Laat 2023 maar komen!

Recente artikelen

23-04-2024
11-03-2024
1-02-2024
30-11-2023
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.