BOUW met Edison | Uitdagen

Het ontdekken van de juiste uitdaging in je werk geeft voldoening en ontwikkeling. Bij Edison houden we van een toffe uitdaging! Daarom bouwen wij graag aan jouw ontwikkeling. Lees meer over hoe wij jou uitdagen …

Opleidingsbudget
Heb je altijd al een nieuwe skill willen leren? Of wil je je juist verder verdiepen in een programma? Bij Edison vinden we ontwikkelen heel belangrijk. Daarom bieden wij een opleidingsbudget aan van 2000 euro, zodat jij je nieuwe (soft-) skills verder kan ontwikkelen. Het doel is om jouw kennis op een hoger niveau te kunnen tillen.

Cursussen en opleidingen
Naast jouw persoonlijk opleidingsbudget bieden wij vanuit Edison ook meerdere teamtrainingen aan. Deel ervaringen met mede vakgenoten en leer van de ervaringen van anderen. In het verleden hebben wij trainingen gegeven op gebied van LEAN en Bouwbesluit, maar ook communicatietrainingen. Denk aan omgaan met weerstand en het leren geven van feedback. We hebben

Persoonlijke ontwikkelplannen
Ben je toe aan iets anders? En wil je een keer een potje sparren onder het genot van koffie? Dat kan! We bieden persoonlijke ontwikkelplannen aan die jouw carrière naar een hoger niveau tillen. Na het analyseren van jouw TMA-uitslag, maken wij op maat gemaakte doorgroeiplannen. We bespreken de mogelijkheden en welke stappen nodig zijn om door te groeien. Dit ondersteunen wij met trainingen en cursussen die passen bij jouw ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om projectmatig ingezet te worden. Hierdoor werk je aan projecten die passen bij jou en de ontwikkeling die je wil doormaken. Met dit werk kan je in een korte tijd veel ervaring opbouwen, zodat jij uiteindelijk die droombaan kan bemachtigen!

BOUW met Edison

Wil jij ook uitgedaagd worden in jouw vakgebied? Of weten hoe je kan doorgroeien naar een nieuwe functie? Plan dan samen met één van onze projectcoördinatoren een kennismaking in bij ons op kantoor of bij jou in de buurt. Neem contact met onze consultants op 06) 3531 9897 of solliciteer direct op één van onze vacatures.

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.