Algemeen

Wat doet een Werkvoorbereider W?

Altijd al willen weten wat een werkvoorbereider in de installatietechniek doet? Marc is een half jaar geleden gestart bij Edison en hij vertelt in het kort over zijn ervaringen als werkvoorbereider W. 

Kan je iets kort over jezelf vertellen?

“Sporten is een grote hobby van mij. Ik sport 5x in de week en ik vind het leuk om te gaan kitesurfen. Daarnaast is reizen een grote passie van mij en ik ben al een aantal keer door Europa gebackpackt. Ook heb ik een nieuwe hobby op gepakt: motorrijden! Ik heb net mijn theorie gehaald en ik ga binnenkort voor mijn praktijk. Als ik eenmaal mijn rijbewijs heb, wil ik naar Berlijn gaan met de motor.”  

Hoe zien jouw projecten eruit?

"Op dit moment werk ik aan 2 projecten. Het project Suiseiland bestaat uit twee appartementencomplexen met 50 woningen. Samen met twee andere collega's werk ik aan het project. Ik ben verantwoordelijk voor het tekenwerk en berekeningen. Ik zorg dat de prefab op de bouw staat en de materialen bestelt en gereed staan.
Daarnaast heb ik ook mijn eigen project. Dit project is voor een appartementencomplex dat bestaat uit 30 woningen. Dit is een uitdagender project, omdat ik dit zelfstandig moet doen. Ik ben verantwoordelijk voor het gehele project, van begin tot eind. Gelukkig heb ik wel een team om mij heen die mij support en waar ik mijn vragen aan kan stellen. Ik zorg voor de ontwerpen, berekeningen, inkoop en ik stuur ook de monteurs aan.”

Wat zijn de leukste kanten van je beroep?

“De leukste kanten van mijn beroep zijn momenteel de nieuwe dingen leren, de berekeningen en de installatie leren kennen. Op dit moment heb ik nog weinig contact met de monteurs, maar dit wordt steeds meer!

Daarnaast vind ik het team bij Van Losser erg leuk. Het is jong en dynamisch team, dit zorgt ervoor dat er een gezellige sfeer hangt!" 

Hoe ervaar je de samenwerking vanuit Edison?

“Ik heb prettig contact met Edison. Ze denken met mij mee en willen mij graag verder helpen met mijn ontwikkeling. Binnenkort start ik een Revit cursus om zich meer te verdiepen in het tekenprogramma. "

 

 

 

Recente artikelen

23-04-2024
11-03-2024
1-02-2024
30-11-2023
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.