Van Werkvoorbereider naar Projectcoördinator

“Hi,  ik ben Kevin en ben nu een kleine 3 weken werkzaam bij Edison als accountmanager & projectcoördinator. Ik ben vanaf jonge leeftijd al betrokken in de bouwwereld. Ik ben begonnen met een timmeropleiding, vervolgens ben ik door gaan leren aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie ben ik als werkvoorbereider bij een heel mooi bouwbedrijf terecht gekomen, waar ik veel heb mogen leren. Maar toch kwam ik er al gauw achter dat de vakinhoudelijke rol van werkvoorbereider niet voor mij was weggelegd.”

Hoe ben je bij Edison terechtgekomen? 

“Ik had mijn huidige functie altijd al stiekem in mijn achterhoofd zitten. Wetende dat dit een lastige rol om te vervullen is bij een ‘’traditioneel’’ bouwbedrijf, maar je moet ergens beginnen met het opdoen van ervaring. Dus ik hield mijn ogen en oren (indirect) open. Toen kwam Edison voorbij en heb ik direct contact gezocht met mijn huidige collega Aalt van Veluw. Veel besproken over de mogelijkheden om mijn (bouw)passie in een commercieel jasje uit te beoefenen! Het lekker op pad gaan, onder de mensen zijn, en helpen bij het vinden van hun droombaan. Daar ligt mijn kracht." 

De knoop doorgehakt!

“Binnen Edison kan ik mij in alle vrijheid ontwikkelen. We zitten inmiddels in de 3e week en ik kan zeggen dat het mij goed bevalt, de knoop is doorgehakt! Zowel het werk als met iedereen in het team, dat is iets waar ik ontzettend blij van wordt.”

Waar word jij oprecht gelukkig van?

“Ik kom nu al personen tegen die aangeven niet lekker op hun plek te zitten bij hun huidige werkgever of geen plezier halen uit de rol die zij vervullen. Ik vind het dan ook geweldig om met deze mensen een kopje koffie te drinken en hun volledig potentieel en geluk proberen uit te pluizen. Als zij zichzelf er in herkennen en dan samen met ons hier wat mee gaan doen, word ik echt intens blij. Het idee dat zij dan het leven een stuk rooskleuriger gaan krijgen, geeft mij voldoening. “

Wat is jouw levensmotto?
Elk nadeel heb z’n voordeel, van Johan Cruijff’.
“Van nature ben ik erg positief ingesteld en probeer ook vaak het beste in te zien ook in nadelige situaties.”

Wat zijn de leukste kanten van je beroep?

“Het daadwerkelijk verder helpen van mensen en/of collega’s en positieve relaties leggen met onze klanten/opdrachtgevers. De vele praktische leertrajecten van bijvoorbeeld sales, recruitment, acquisitie en onderhandelen. Het kijken/onderzoeken waar kansen liggen voor Edison. En tot slot het intensieve contact met alle collega’s en klanten”

Welke waarde voeg jij toe aan Edison? 

“Toevallig hadden wij gisteren met alle Edison collega’s een DISC training (persoonlijkheidstraining). Grappig om te zien, maar alle zes collega’s op onze interne afdeling een compleet ander profiel/persoonlijkheid had. Hier zijn wij ons nu allemaal goed bewust, wat ervoor kan zorgen dat de samenwerking met elkaar wellicht nog beter kan verlopen. Ieder heeft zijn eigen diverse krachten. Samen met mijn collega Melissa ben ik de ‘’ondersteuner’’ die zorgt voor stabiliteit binnen het team. Ik ben een meerwaarde door het leveren van rust en stabiliteit. Daarnaast is geduld, oprechte waardering en een goed luisterend oor een van mijn sterke punten. Dit neem ik mee tijdens de gesprekken met collega’s bij ons op de werkvloer, bij intakes met nieuwe collega’s en bij klantafspraken.”

Wat wil je graag bereiken samen met Edison?

“Edison heeft ontzettend veel ambitie om verder te groeien. Ik haal mijn energie uit het behalen van deze doelen, dat vereist 100% inspanning van iedereen. En natuurlijk ben ik momenteel nog het ‘groentje’ die veel moet leren en ervaren over deze branche. Maar ik denk dat ik al de juiste weg bewandel. 

Hoe is de werksfeer binnen Edison?

“De werksfeer is buitengewoon goed en prettig. Ik had op voorhand al een goed gevoel, maar dit is alleen nog maar sterker geworden. Als ik kijk hoe het bedrijf met alle medewerkers omgaat, hier kunnen andere bedrijven nog veel van leren. Het enthousiasme, de positiviteit en de gedrevenheid straalt daardoor bij iedereen er keihard vanaf.”

Zit jij ook vol positiviteit en energie, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de bouw? Samen gaan we op zoek naar die functie die bij jou past!

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.