Algemeen

BOUW met Edison | Ontzorgen

O van Ontzorgen

Het zoeken van een juiste nieuwe uitdaging is al een uitdaging op zich. Daarom ontzorgen wij jou hierin graag! Ons team kan jou ontzorgen door ons brede netwerk, het juiste advies en coaching en tegelijkertijd ook oog houden voor jouw wensen.

Breed netwerk
Door ons brede netwerk hoef jij niet op zoek te gaan naar de juiste werkgever. Op dit moment zijn wij verbonden met 100 bedrijven in de bouw, installatietechniek en industrie. We kennen de markt als geen ander en weten wat er op dat moment speelt. Door onze ervaring en connecties met diverse bedrijven, kunnen we de perfecte match vinden. Ben je op zoek naar een modern bedrijf met een open cultuur? Wij kunnen er 10 noemen!

Advies en coaching
Daarnaast bieden wij coaching tijdens het sollicitatieproces. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn tijdens het solliciteren, maar ook jou beste kant kan laten zien! Voor elk gesprek bespreken we alle do’s en don’ts. Zodat jij voorbereid het gesprek in kan gaan. Na de sollicitatie doorlopen wij het gesprek nog één keer langs, om jou gevoel in kaart te brengen en dit terug te koppelen aan de opdrachtgever.

Salarisstap
Een salaris verhoging is de meest voorkomende reden dat iemand een overstapt maakt naar een nieuwe baan. Wij kunnen dit goed begrijpen en bieden daarom ook boven conform salaris. Daarnaast krijg je een laptop en telefoon van de zaak. In de meeste gevallen bieden wij ook een auto van de zaak inclusief tankpas, waarmee je door heel Europa kan tanken. Dus wil je een keer een vakantie van de baas? Dat kan!

BOUW met Edison

We vinden het belangrijk dat je kan ontzorgt worden in jouw proces. Wij kijken graag naar jouw wensen en behoeftes en zullen tijdens het traject houden wij hier rekening mee!

Wil je ook samen BOUWen met Edison? Dat kan! Neem contact  met onze consultants op 0308897635 of solliciteer direct op één van onze vacatures.

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.