Algemeen

Werken als interimmer? Dat doe je zo!

Nog nooit als interimmer aan de slag geweest? Als je avontuurlijk ingesteld bent en graag wat meer afwisseling hebt in het werk dat je uitvoert, dan is interim werken zeer geschikt voor jou! Wij vertellen je er meer over de in’s & out’s.

De term ‘interim’ komt oorspronkelijk uit het Latijn en betekent ‘in de tussentijd’ of ‘tijdelijk’. Interim is de term die wij gebruiken om aan te geven dat iemand een tijdelijke opdracht invult bij een van onze bedrijven. Jij komt samen met ons te werken, waarin wij jou voorzien van toffe projecten bij (verschillende) opdrachtgevers die bij jou passen.

Waarom ben jij als interimmer interessant?
Een organisatie kan om verschillende redenen op zoek zijn naar iemand voor een interim-functie. Bijvoorbeeld wanneer:

  • Iemand door verlof, ziekte, promotie of ontslag (tijdelijk) niet beschikbaar is;
  • Er extra kennis en expertise nodig is in een organisatie;
  • Een organisatie tijdelijk handen tekortkomt.

Met name in de huidige markt waarin we nu leven zijn tijdelijke opdrachten enorm waardevol, zeker als je kijkt naar de voordelen en het gemak van zowel de werknemer als de werkgever.

Maar hoe werkt een interim traject?
Heel simpel, meld je aan bij ons! Bij je aanmelding zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan je professionele achtergrond en je persoonlijke profiel. Samen met een van onze toppers, kijken we naar hoe jij jezelf als professional wilt ontwikkelen en bouwen we aan je persoonlijk ontwikkelingsplan. Wij kijken naar jouw persoonlijkheid en zoeken naar organisaties, waarbij de cultuur en de eigenschappen, voor jou werken. We zijn er namelijk van overtuigd dat jij pas succesvol kan zijn als je op de juiste plek zit.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Zekerheid: samen spreken we een vaste periode af.
  • Gemak: wij nemen het wervingsproces geheel uit handen en gaan op zoek naar een interim opdracht die bij jou past.
  • Ondersteuning: Wij helpen jou op alle fronten en staan te allen tijde voor je klaar.

Door de tijdelijke aard van de functies die je uitvoert, kun je in relatief korte tijd veel ervaring opdoen bij verschillende bedrijven. Dit is een unieke gelegenheid om een brede kijk te ontwikkelen binnen jouw werkveld en tegelijkertijd je persoonlijke netwerk uit te breiden.

Ben jij al om?
Wij staan klaar om mee te denken over jouw (interim)toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verderzetten, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière.

WIN-WIN SITUATIE toch?

Meer weten?
Op dit moment hebben wij leuke een vacature als (Interim) Projectleider beschikbaar. Klik hier om de vacature te bekijken. Of klik hier voor de vacature voor (Interim) Werkvoorbereider.

 

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.